Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/9/5/3/massagepraktijkleencallens.be/httpd.www/application/libraries/Input.php on line 277 Leen Callens - Aanbod


AANBOD

Bij mij kunt u terecht voor stromingsmassage (volgens Simeon Pressel),
reducerende massagetherapie (volgens Volkier Bentinck) en voetreflexologie.
Doelbewust de vormkrachten van uw lichaam aanspreken.

Stromingsmassage en reducurende massagetherapie benaderen beiden het menselijk lichaam vanuit een antroposofisch wereldbeeld.

Antroposofie is een manier om het menselijk wezen te begrijpen. Het biedt aan mensen van deze tijd de mogelijkheid tot verruiming van de inzichten over zichzelf en over de wereld. In de antroposofie gaat men uit van de drieledigheid van de mens. Lichaam, ziel en geest, zo vind je in de massage de 3 polen, onderlichaam (stofwisseling, wilskrachten), bovenlichaam (zenuw-zintuigstelsel, het denken) en het middengebied (hart en longen, het ritmische gebied). Als één van de twee uiterste polen overheerst, veroorzaakt dit een disharmonie in het lichaam. Beide massagevormen creëren een nieuw evenwicht in het lichaam.

Bij stromingsmassage kom je in contact met het diepste weefsel en brengt daardoor bewustzijn in het lichaam. Verhardingen in de spieren en het weefsel worden losgemaakt en terug in stroming gebracht met ritmische bewegingen. Een behandeling duurt ongeveer 50-60min.

Bij reducerende massagetherapie gaan we uit van het oerritme, 4-1 hart-ademritme. Dit ritme, samen met de onderbrekingen, verrassingen en omkeringen in de massagestreken, werkt doorbrekend op vastzittende gewoontes. Het is een vorm van snoeien ter bevordering van het bloeien. De therapie verloopt over 7 behandelingen (20-30min) gedurende 7 weken.

STROMINGSMASSAGE

REDUCERENDE MASSAGETHERAPIE

MASSAGE EN ANTROPOSOFIE

Ten slotte bied ik ook een holistische voetreflexologie behandeling aan. Voeten bestaan uit verschillende reflexzones en -punten die in verbinding staan met organen en andere delen van het lichaam. Deze zones worden systematisch behandeld, prikkels worden bewust opgeroepen om zo een totale doorstroming te bewerkstelligen. Reflexologie brengt een diepe ontspanning en heeft je lichaam de kans zichzelf te herstellen en beter te functioneren. Een behandeling duurt ongeveer 45min.

VOETREFLEXOLOGIE